Zákaznícka podpora:info@fishingbox.sk

ESP HÁČIK CRYOGEN GRIP RIGGER BS 10KS

Kód: DR400304
Značka: ESP
8,13 €

Zvoľte variant

Háčik ESP Cryogen Grip Rigger BS - Výrobná technológia zo sveta Formuly 1 pod názvom KRYOGÉNNE temperovanie. Výsledkom vysokej teploty a kryogénneho procesu je signifikantne silnejší háčik s trvácnejším hrotom. Samotné Kryogénne temperovanie je chemický proces, ktorý upravuje molekulárnu štruktúru, znižuje lámanie a zlepšuje trvácnosť, odolnosť voči oderu. Variant odporúčaný k plávajúcim a pop-up nástrahám.

Detailné informácie

Farba: N, Rozmer: 4, Balenie: 10 ks / balenie
Skladom - dodáme do týždňa | DR400304
8,13 €
Farba: N, Rozmer: 6, Balenie: 10 ks / balenie
Skladom - dodáme do týždňa | DR400306
8,13 €
Farba: N, Rozmer: 8, Balenie: 10 ks / balenie
Skladom - dodáme do týždňa | DR400308
8,13 €
Farba: N, Rozmer: 5, Balenie: 10 ks / balenie
Skladom - dodáme do týždňa | DR400305
8,13 €
Farba: N, Rozmer: 7, Balenie: 10 ks / balenie
Skladom - dodáme do týždňa | DR400307
8,13 €

Podrobný popis

Háčik ESP Cryogen Grip Rigger BS - Bez brady

Počas trojročného testovania a vývoja vytvorili tieto háčiky úplne novú úroveň na trhu s háčikmi.

Nová výrobná technológia zo sveta Formuly 1 pod názvom KRYOGÉNNE temperovanie. Výsledkom vysokej teploty a kryogénneho procesu je signifikantne silnejší háčik s trvácnejším hrotom.

Samotné Kryogénne temperovanie je chemický proces, ktorý upravuje molekulárnu štruktúru, znižuje lámanie a zlepšuje trvácnosť, odolnosť voči oderu.

Je to ďalej vyvíjaná a zjemnená séria Big T vyrobená novou výrobnou technológiou.

Vlastnosti:
- 13° zahnutie hrotu,
- výborná anti-eject vlastnosť,
- PTFE teflónová vrstva,
- k tradičným nástrahovým technikám, k plávajúcim, pop-up nástrahám. 
Moderná obmena háčika z ramienkov tvaru ucha, ktorý sa teší veľkej obľube u rybárov loviacich boilies a feeder metódami. Jeho výhodou je, že háčik na vlasovom nadväzci zaručuje 100% zásek.

Dodatočné parametre

Kategória: Boiliesové háčiky
Kód tovaru: DR400-304

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: