SONIK NAVIJAK TOURNOS XD 10000

Kód: SN215100
185,90 €
Skladom
Môžeme doručiť do:
2.5.2024

Detailné informácie

Vernostný program
Vernostný program
zľava až do -15%
Doprava zdarma od 49€
Doprava zdarma
už od 49€
Darček zdarma
Darček zdarma
ku každej objednávke
Doručenie do štvrtého dňa
Doručenie do štvrtého dňa
na akúkoľvek adresu

Podrobný popis

Pôvodný navijak Tournos 10000 Big Pit bol väčšou verziou 8000-ky a bol vyvinutý pre tých, ktorí lovili na rozsiahlejších vodách a na väčšie vzdialenosti.
Nový navijak Tournos XD 10000 reprezentuje novú úroveň. Dokonalé uloženie vlasca zabezpečuje dlhá, kužeľovitá cievka a pomalý systém zdvihu cievky. Dlhé náhody sú zaručené. Nový navijak Tournos XD 10000 je inštalovaný s „Quick-Clik"" sklápateľnou kľučkou, ktorá umožňuje, aby sa naše prúty umiestnili tesne vedľa seba, alebo ich po rybolove poľahky umiestnili do puzdra na prúty.
Drevená kľučka, na cievke viditeľné odľahčovacie dierky, ďalej vyvíjaný dvojitý klip šnúry a všetky vlastnosti z predošlého navijaka zaručujú bezproblémový chod produktu.

 

Pohon navijaka dostal kovový kryt. Pre spoľahlivosť, odolnosť a pohodlné používanie, ktoré zabezpečuje ľahká konštrukcia z grafitu je tento materiál obľúbený u výrobcov navijakov.Na navijak sa dostala pre navijaky na dlhé hody typická odľahčená kovová cievka s veľkou kapacitou šnúry. Natiahnutý, kužeľový tvar napomáha pri náhodoch s odmotávaním šnúry. Na okraj navijaka sa dostal odolný poťah, ktorý predĺži dĺžku hodu, pričom šetrí aj šnúru.Pri zdolávaní veľkých rýb je dôležité, aby sa brzdný systém navijaka neopotreboval, pretože to môže viesť až k pretrhnutiu šnúry a strate ryby. Na tento navijak sa dostala prvá brzda odolná voči opotrebovaniu z kvalitného materiálu, ktorú je potrebné nastaviť ešte pred začatím lovu v závislosti od zaťažiteľnosti šnúry, nadväzca a tvrdosti prútu.

Dodatočné parametre

Kategória: Navijaky na ďaleké hody
Prevodový pomer: 4,9:1
Počet ložísk: 14+1
Brzdový systém: Predný
Rozmer: 10000
Cievka: Kov
Materiál tela navijáka: Grafit
Hmotnosť: 725 g
Kapacita cievky: 0,30 mm/ 430 m
V balení: 1

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: